Creatieve midweek Haaksbergerveen

Creatieve Midweek Haaksbergerveen

Glaskralenatelier “De Tiende Kraal” en Boerderijkamers “De Beek Buurse”

U wordt op maandagmiddag  hartelijk ontvangen door Henk Jan en Natasja Korenblik in éen van de prachtige boerderijkamers van “De Beek Buurse”. “Op de fundamenten van onze oude boerenschuur hebben wij 4 knusse boerderijkamers gerealiseerd die van alle gemakken zijn voorzien. Vergeet de tijd, onthaast, kom tot rust en geniet van de natuur is het motto van Boerderij De Beek. Met die gedachten is een verblijf in een van onze boerderijkamers erg genieten. Met ruim voldoende wandel- en fietsroutes kunt u genieten van de prachtige natuur in de directe omgeving van onze boerderij. Het persoonlijke ´logeren bij de boer´ combineert u hier uitstekend met uw welverdiende rust en de prachtige omgeving”.

Dinsdag  brengt u een bezoek aan het op loopafstand gelegen Atelier van “De Tiende Kraal”. Een prachtige wandeling naar het natuurgebied “Haaksbergerveen”. Grote kans om onderweg naar het Atelier de schaapskudde tegen te komen, of éen van de zeldzame diersoorten die er regelmatig worden gespot. In het Atelier van “De Tiende Kraal” worden op traditionele wijze glaskralen geblazen. U krijgt een demonstratie met vloeibaar glas, leert glasdraden trekken, en u krijgt een minikraal die Greet met u gaat maken naar uw eigen ontwerp. Tijdens de koffie of thee met iets lekkers kunt u samen met Greet van Benthem de vorm en kleuren glas kiezen die het beste bij u zullen passen om special voor u een unieke glaskraal te laten maken. Ook is er gelegenheid om de collectie glaskralen te bekijken.

Terwijl u de andere dagen geniet van het prachtige Twentse landschap of een museum bezoekt, gaat Greet aan het werk met het gekozen glas achter de gasbrander met de door u gekozen kleuren. Op vrijdag vertrekt u uit de boerderijkamer en bezoekt u opnieuw het Atelier van “De Tiende Kraal”, waar de voor u geheel vrijblijvend gemaakte glaskraal op de mooiste manier om uw hals gepast gaat worden.

De totale kosten van deze creatieve midweek bedragen 225 Euro voor 2 personen.

Voor boeken:

www.detiendekraal.nl

www.boerderijkamersdebeek.nl

Telefonisch op 06-51666408 of een berichtje via het contactformulier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s